Seuntai Kata Selembut Bicara

 Aluan Mudir Hashim 1

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين ومن تبعهم إلى يوم الدين. وبعد..

 

         Alhamdulillah setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi dengan dengan izin dan pertolongan dari-Nya Portal Rasmi Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin dapat beroperasi dengan jayanya selari dengan tuntutan dunia global yang tiada sempadan.

 

            Terlebih dahulu saya sebagai wakil Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin mengalu-alukan dan berasa bangga dengan kesudian Tuan/Puan mengunjungi portal rasmi kami. Semoga segala maklumat dan hebahan yang dimuatkan di dalam portal ini dapat membantu dan memberi ruang kepada pengunjung lebih mengenali Maahad ini.

 

            Usaha ini adalah selari dengan galakan dan penekanan strategik yang dibawa oleh arus ICT perdana dalam segenap sektor termasuk bidang pendidikan. Oleh itu, Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin tidak mensia-siakan ruang yang ada ini untuk meningkatkan mutu penyampaian e-pengguna kepada pelawat di atas talian.

 

           Saya amat mengalu-alukan maklum balas daripada Tuan/Puan supaya kandungan portal MSTBA dapat dipertingkatkan agar ianya mampu menjana sumber maklumat penting dan memenuhi aspirasi semua. Sila kemukakan aduan, cadangan atau pertanyaan melalui aplikasi interaktif yang disediakan di portal kami ini.

 

Sekian, terima kasih.

 

 Hashim @ Che Hashim Bin Hj Arifin

Pengetua,

Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin