Pelajar Tingkatan Satu 2012

Berita dan Makluman
26 Disember 2011

Tahniah diucapkan kepada pelajar tingkatan satu yang bakal menjejakkan kaki ke bumi Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin.

Senarai penuh pelajar tingkatan satu 2012 Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin dapat dilihat di sini. Sehubungan dengan itu diminta kepada ibu bapa dan penjaga pelajar-pelajar tersebut supaya segera membuat pengesahan melalui:

1) Telefon pejabat MTSBA

2) Emel MTSBA

3) Datang ke MTSBA

Pelajar diminta hadir untuk mendaftarkan diri pada hari Isnin bersamaan 2hb Januari 2012 di Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin. Tentatif program boleh dirujuk di sini.

Sekali lagi diucapkan tahniah kepada pelajar yang berjaya. Semoga kehadiran anda semua ke bumi Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin akan memberi sinar kejayaan yang lebih gemilang kepada agama, bangsa, Negara dan MTSBA sendiri,

** Sila rujuk senarai keperluan dan senarai barang larangan di asrama Maahad Tahfiz Sains Bustanul Arifin di ruangan muat turun.